Živeti svoju autentičnost

Ko si TI zapravo?
Koliko je život koji sada živiš tvoj i autentičan?
Koliko živiš ono zbog čega i jesi u ovom životu?

Imaš li odgovore na ova pitanja ili ti ipak treba malo vremena da razmisliš? Ako si zastao/la na tren dozvoli da ti pomognem sa par podpitanja. Krenimo redom.

Da li si ti tvoj daleki predak koji je sa mukom stekao sve što je imao? Ili si, možda, tvoja pretkinja koja je ceo svoj život provela u trpljenju, ne živeći i ne stvarajući iz svoje istinske autentičnosti i onoga što ona zaista jeste?

Nadam se da te ova pitanja nisu zbunila još više? Ako jesu hajde da probamo sa nekoliko lakših kako bi brže došli do istine.

Da li živiš želje, očekivanja i nadanja svojih predaka ili realizuješ svoje ideje i vizije? Koliko uopšte poznaješ razliku između tvojih želja i želja tvojih predaka? Imaš li jasnu svest o tome koja su njihova, a koja tvoja uverenja?

Genetsko nasleđe je veoma važan aspekt vašeg života i može vam odrediti životni put. Koračajući nesvesno kroz život, postajete skloni da donosite odluke ne pitajući se na koji način to radite i koliko je on zaista vaš, a koliko je možda tuđi – nasleđen od mame, tate, bake, deke ili bilo kog drugog pretka u našem porodičnom stablu.

Tako na primer, često u praksi čujem ljude koji imaju neki zdravstveni problem da  kažu:

 “Ma, to je i moja baka imala”
“Od toga mi je i deda bolovao“
“Nama je to generacijama u porodici.”

 

Ljudi nisu ni svesni da olako prihvataju (i preuzimaju) taj zdravstveni problem koji su dobili u nasleđe. Ni ne razmišljaju da li to njima pripada i da li su zaista morali da se razbole od određene predačke bolesti.

Ovo je samo jedan od primera kako predačko nasleđe može da vam kreira život. Vaši preci vam ne prenose samo genetske bolesti, nego vrednosti, uverenja, kao i obrasce ponašanja. Kada se svesno oslobodite od predačkog negativnog nasleđa, vi pomažete vašoj duši da se iskaže u ovoj realnosti na svoj autentičan način. I ne samo duši, nego svim delovima vašeg bića. Tako s jedne stane pomažete i vašim potomcima da žive svoj autentični život i svoju istinu, a sa druge strane istovremeno isceljujete i svoje pretke na nivou duše.

Program “Živeti svoju autentičnost“ je osmišljen tako da vam na nežan, prijatan i efikasan način pruži uvide u vaše predačke linije i da uz pomoć višeg vođstava, kroz meditaciju, očistimo i iscelimo predačko nasleđe. Ceo program se sastoji iz više tretmana u zavisnosti od potreba i spremnosti klijenta da radi na svojoj porodičnoj genetici.

Program nudi i mogućnost ulaska u specifične radove vezane za jednog pretka i za isceljenje odnosa sa njim. Takođe, moguć je rad sa grupom predaka sa kojima postoje karmički ugovori, a koji vama i vašem okruženju ne donose dobrobit u ovom životu.

Jedan od ključnih aspekata programa je proces isceljenja, koji je zasnovan na opraštanju i zahvalnosti precima, a protkan je poštovanjem, svetlošću i ljubavlju.

​U samoj završnici radićemo i kreiranje vremenske linije za budućnost koja je podržana čistom energijom predačke ljubavi.

Zdrav odnos prema svojim precima, protkan ljubavlju, zahvalnošću i poštovanjem, put je do kvalitetnog i autentičnog života kako za vas, tako i za vaše potomke.