Život, progres i karijera

Zdravo! Moje ime je Anita Jakovljević i energetskom terapijom se bavim više od 14 godina. Rad sa klijentima koji se bude pričinjava mi veliku radost. Ako ste na ovoj stranici onda je to siguran znak da ste zakoračili na put samospoznaje. Dok vas budem vodila kroz proces isceljenja, rasta i transformacije, spokojna sam jer znam da ste napokon zakucali na vrata svoje istinske svrhe na ovom svetu.

Ako verujete da postoji nešto veće od vas samih onda ste spremni da se upoznate sa svojom autentičnom prirodom.

Nekada davno i ja sam bila na vašem mestu. Zbunjena, izgubljena i zaglavljena u moru informacija koje su se nalazile svuda oko mene. Iako sam u to vreme radila posao koji volim osećala sam da mi nešto nedostaje. Naravno da se spoznaja nije desila preko noći, ali kada je došla, promenila je čitav moj život iz korena.

Moj put otkrivanja svoje svrhe i povratka k sebi počeo je davno još pre početka rada s klijentima. Za sve to vreme prošla sam niz edukacija koje podrazumevaju primenu energetskih i psiholoških metoda kao što su rekonektivno isceljivanje, hipnoza, hipnoterapija, timeline healing terapija, access consciousness terapija, EFT tehnika. Želela sam da na svom ličnom primeru, uz smernice naših i internacionalnih mentora, potvrdim uspešnost svih metoda.

Pozitivnim promenama kraja nije bilo. I tako sam od sebe krenula da budim svet oko mene.

anita-jakovljevic-6b-o

Pored toga što sam kroz dugogodišnju praksu uočila da je svakom klijentu potreban individualni pristup, shvatila sam da je kombinacija metoda i tehnika rezultiralo osmišljavanjem mog autentičnog načina rada i iscjeljivanja drugih. U pitanju je integracija energetskog, psihološkog i meditativnog rada koja je sveobuhvatna i deluje na sve aspekte života. Jedino tako klijent prolazi kroz proces i isceljivanje na svim nivoima, oslobađa se blokova i zadrški koje su ga sprečavale da živi život svojim punim kapacitetom.

Zbog jasnog fokusa na vaš izazov kroz nekoliko terapija dolazimo do vaše suštinske blokade. Ali tu nije kraj, naprotiv tek je početak uzbudljivog putovanja. Kao vaš energetski terapeut pružiću vam podršku u pravljenju svojih prvih “budnih” koraka. Biće uspona i padova, ali najviše suza radosnica kada shvatite da vas ništa spoljašnje ne može povrediti. Da se sve što vam treba nalazi u vama samima.

U otvorenom srcu koje kuca baš tu u vašim grudima. Sada.

Uz zahvalnost na svakom iskustvu, radujem se susretu sa svima vama koji ste spremni da prihvatite isceljenje.