top of page
Space

Kad unutrašnje dete nađe mir

“KAD UNUTRAŠNJE DETE NAĐE MIR”


“Ja želim…”
“Ja osećam..”
“Ovo je sve preteško za mene,ne mogu više”
“Nije trebalo ovako da bude..”
“On/ona mi ne daje ono što mi je potrebno..”
“To je nepravda…”


Ove rečenice smo ili čuli u svojim glavama ili smo ih izgovorili naglas, a mnogi od nas su se i zapitali ko to govori i koji deo nas nam se obraća: da li progovaramo iz svesnog ili nesvesnog dela sebe. Taj glas i te misli dolaze iz našeg unutrašnjeg deteta, iz našeg dela koji je najsenzibilniji i najranjiviji, i koji je sa nama od početka rađanja do našeg odlaska  iz ove realnosti. Unutrašnje dete je tu da nas podseti ko smo mi, koliki su nam potencijali - za ljubav, za radost, za ranjivost, za mir, za primanje i davanje - koje su naše izvorne potrebe i mogućnosti. Ali, da bi nam otvorilo mogućnosti radosnijeg, harmoničnijeg i ispunjenijeg života, moramo ga prethodno osvestiti, upoznati i isceliti!


Program “KAD UNUTRAŠNJE DETE NAĐE MIR” se sastoji od 4 do 6 susreta u trajanju od po 90 minuta, u toku kojih ćete se upoznati sa svojim unutrašnjim detetom. Kroz druženje sa njim, na nežan i lekovit način ćete obraditi duboke rane iz detinjstva, iscelićete traumatične situacije sa roditeljima, osvestiti i transformisati svoja uverenja koja su napravljana u ranom detinjstvu (do 7. godine) i koja više ne služe ni za vaše dobro, ni za dobro ljudi oko vas. Ovaj program je preporučljiv svima koji žele da se pomire sa svojim detinjstvom, kao i sa odraslima koji su uticali na kvalitet njihovog života u njihovoj najranijoj fazi razvoja. U toku ovog programa, osvestićete i pročistiti emocije koje su duboko skrivene u vašem nesvesnom i transformisaćete uverenja koja su vas sprečavala da živite kvalitetniji i harmoničniji život. Takođe, budući da osvešćivanjem svog unutrašnjeg deteta postajete svesni situacija kada druge osobe reaguju iz svog unutrašnjeg deteta, pomoći će vam da lakše gradite nove ili preoblikujete stare odnose. Još bolje ćete upoznati svoju decu i njihove potrebe i na svesniji i odgovorniji način ćete pristupiti njihovom vaspitanju. Isceljivanjem sopstvenog unutrašnjeg deteta, osnažićete svoj najranjiviji deo. Isceljeno unutrašnje dete će vam dati drugu tačku gledišta na roditelje, pomoći će vam da probudite u sebi osećaj zahvalnosti, opraštanja i ljubavi.

Kada ga jednom iscelite i ucelite u svoju svest i u svoje biće, ono će postati vaša najveća podrška na putu vaše duše i ostvarivanja svrhe. 


U toku rada koristićemo razne alate, metode i aromaterapijska ulja koja će vam pomoći da na prijatniji i lakši način prođete kroz ceo proces.

Alate koje budete dobili u toku ovog programa možete koristiti i u svakodnevnom životu.

U vezi ostalih pitanja možete (me) kontaktirati

bottom of page