Test

Sanja Penić

Intuicija je za mene jedna teška tema i činilo mi se nesvladivo, međutim uz tvoju pomoć misli da krećem u prvom smjeru.

Sanja Penić

Valerija Blašković

„U brzini i užurbanom životu sve doživljavamo osim sebe samih, zato je Anita pripremila niz super radionica gdje osluškujući svoje tijelo, znakove, misli, pojave shvaćamo da signali su svuda oko nas i upozore nas na puno toga, a najbolji i najčišći signali dolaze iz nas. Upravo kroz tri radionice Anita Vas nauči tehnike i alate osluškivanja svog unutrašnjeg glasa. Anita svojim znanjem i iskustvom, ali i primjerima vodi Vas upravo tim putem. Radionicu bih svakako preporučila svima onima koji na bilo koji način ne čuju ili nisu sigurni čuju li sebe i svoju intuiciju.“

Valerija Blašković

Mirjana Kremanac

“Unutrašnji glas bi trebao biti najvažniji razgovor koji ćemo ikad voditi…”
Zahvalna sam što sam prošla kroz ovaj vebinar na najlepši i najpraktičniji mogući način vođena ženom koja je anđeo koji zemljom hoda i njenom tako suptilnim a tako moćnom energijom.
Stekla sam mnoge spoznaje o sebi kroz rad na energetskim centrima, unutrašnjem vođstvu,meditacijama i strahovima…

Mirjana Kremanac

Milana

Kroz rad sa Anitom desila se moja lična transformacija – od osobe koja veruje isključivo umu/raciju, a ignoriše emocije i intuiciju, postala sam osoba koja veruje i zna da se najveća inteligencija i mudrost nalaze zapravo van uma.
Ovaj program daje pravu dozu teorijske osnove ali i praksu tj. konkretne primere i vežbe koje jačaju naše unutrašnje biće. Nakon njega naša intuicija i naš iskonski, autentični glas postaju mnogo glasniji i prepoznatljiviji a mi svesniji, samopouzdaniji i bliže svojoj prirodi i svrsi.

Milana

Marta Janković

Radionica je bila korisna kao i vreme provedeno sa tobom. Da li je to online ili uživo, uvek posle imam neki pozitivan osećaj. Imaš divnu energiju koja je iz meseca u mesec sve upečatljivija.

Marta Janković

Bojana Mančić

Draga Anita,

Izvinjavam se što tek sada odgovaram na mail.

Radionica mi je bila izuzetno korisna da integrišem i dopunim prethodna znanja. Počela sam da radim određene prakse svakodnevno ili nekoliko puta nedeljno i one mi vraćaju rutinu koju sam izubila, osećam se smirenije, zadovoljnije…Energetski rad koji smo radile zajedno je bio fenomenalan, nikada nisam imala tako jasne vizualizacije i osećaj strujanja energije u telu i prostoru oko sebe, kao da sam mogla da je dotaknem.

Eto nadam se da je koristio ovaj zakasneli feedback.

Radujem se budućim druženjima.

Bojana Mančić

Maja Umićević

Uvek kažem da čovek mnogo više oseća nego što zna. Tako sam i ja mogla da naslutim šta se dešava u nečijoj glavi bez da reči kaže. Predosetim nečiji dolazak ili postupak. U stomaku osetim da li je “to” nešto dobro ili loše za mene. Sve te “događaje” sam nazivala “slučajnim slučajnostima”. Vremenom sam uvidela da me taj treperavi osećaj skoro nikada nije prevario iako sam nebrojano puta uradila stvari njemu u inat.

Na radionici sam naučila da ja u stvari ne testiram svoj najinteligentniji deo sebe, nego mu jednostavno ne verujem dovoljno. Ako ne mogu da pipnem kao i da ne postoji. Međutim, tokom 3 radionice, brojnih vežbi i meditacija, urađenih domaćih zadataka i započinjanja novih životnih navika i rutala, tu iskricu u meni, taj plamen koji se nikada ne gasi, sam pretvorila u svoju supermoć.

Sada sam sigurna u to što osećam i znam da me moja intuicija, moj unutrušnji glas, nikada ne vara. Lakše je živiti sa osećajem da si deo nečeg većeg.

Maja Umićević

Emilija Knežević

Ova radionica je jedna od boljih stvari koje sam uradila za sebe. Bilo je veoma prijatno i ugodno i osećala sam da sve što govorite jeste istina koju osećam unutar sebe. Meni je intuicija vodilja od kad znam za sebe, samo nisam uspevala da je objasnim i definišem.

Ova radionica mi je takodje pomogla da uočim blokade i negativna uverenja na kojima ću raditi sa Vama individualno.

Jako mi stalo da Vam kažem da sam se osećam prihvaćeno ovakva kakva jesam, da nisam “ćaknuta” i da zapravo baš volim ko sam.

Veoma sam Vam zahvalna.

Puno Vas pozdravljam i vidimo se uskoro.

Emilija Knežević

Milica Popović

Unutrašnji glas radionica je za mene bila posebno i čarobno iskustvo.

Mnogo sam naučila o sebi, dobila odgovore na razna pitanja i shvatila da je potrebna vera i konstantan rad na sebi. Preporučila bih svakome ko želi da radi i istražuje po sebi i u sebi. Zaista lekovito za dušu i telo.

Hvala Aniti na nesebičnom davanju i pruženim savetima. Prezahvalna i srećna što sam bila deo ove zajednice.

Nadam se nekim novim susretima i druženju.

Milica Popović

Marina Lazarević

Uzivala sam u svakom segmentu radionice.

Anita, pored svoje divne energije i velikog strpljenja u objasnjavanju, ima glas kojim kao da hipnotise i govori na frekvenci da odmah sev zapamtimo.

Radionice su iskustvene, jer odmah vezbamo, a uz skriptu, domaci i uz njena objasnjenja znanje je potpuno.

Neverovatna je sirina informacija i nacin na koji ona sve to povezuje u celinu.

Intucija je moj velikki saradnik citav zivot, samo mi niko do sada nije objasnio kako da zapravo prepoznam i negujem intuiciju.

Radionica je odlicna!

Marina Lazarević