top of page
Space

Život sa više harmonije

Program fokusa,uzemljenja i zahvalnosti kroz energetske centre u trajanju od 29 dana

 

 

U dugogodišnjem radu i iskustvu sa klijentima, pojavila se prirodna potreba za kreiranjem programa koji će uneti više harmonije u njihov život. Vreme u kojem živimo nam donosi razne izazove koji nas potiču na promene i na transformacije. Te promene, transformacije i izazovi  mogu biti snažni, stresni, ponekad i suptilni i nežni. U svakom slučaju sve to duboko utiče na naše nesvesno, na naše suptilne nivoe,telo, i na celokupno naše biće. 

 

Program “ŽIVOT SA VISE HARMONIJE” je kreiran da vas kroz fokus na svoje telo, disanje i energetske centre koji se nalaze unutar njega  centrira u sadašnjem trenutku i da započnete dan iz svog centra i sadašnjeg trenutka. Dalje Vas ova kreacija vodi u spajanje sa majkom Zemljom i u osećaj neodvojivosti od nje,što Vam isto pomaže da živite život u sadašnjem trenutku. I tako fokusirani,uzemljeni i centrirani u svom biću pristupate harmonizaciji svojih energetskih centara.

Svaki energetski centar se harmonizuje tri dana. Ima ih 7. 

Posle 21 dana , ulazi se u ciklus od 7 dana gde se svaki dan radi harmonizacija jednog energetskog centra. 29tog dana se radi vodjena meditacija.

Program je sastavljen od kratkih vizuelizacija koje su vodjene u trajanju od 3 min. 

Program uključuje rad sa bojama,svetlošću, disanjem, osluškivanjem svojih telesnih senzacija.

Završava se vodjenom meditacijom i afirmacijama u okviru meditacije.

Moze se raditi vise ciklusa.

Program je online i može biti kupljen putem kontakta. 

 

Pogodnosti ovog programa su ti, što vas na lak način uvodi u svakodnevnu rutinu,koja Vam donosi isceljenje kroz disanje,svetlost,zahvalnost, povezivanje sa majkom Zemljom. I sve to će te osećati kroz senzacije u svom telu. 

Uzima malo vašeg svakodnevnog vremena, vodi vas u sadašnji trenutak . Proći će te kroz sve energetske centre i očistiti ih svetlosnom energijom i samim tim će te imati više energije. Vaše biće će ući u prirodni tok harmonije i mira. Povezaćete se sa svojim srcem kroz ritam disanja. 

 

Čovek prirodno teži harmoniji,unutar sebe i u materijalnom svetu. Kada svesno prihvati da je ta harmonija kojoj toliko teži njegov izbor, onda se uz jasnu nameru i malo truda može lako i uspešno postići harmonija u svakodnevnom životu.

U vezi ostalih pitanja možete (me) kontaktirati

bottom of page