top of page
Space

Živeti svoju autentičnost

Živeti svoju autentičnost
 


Ko si ti zapravo i koliko je život koji sada živiš tvoj i autentičan? 
Da li si ti tvoj daleki predak koji je sa mukom stekao sve što je imao?  Ili si, možda, tvoja pretkinja koja je ceo svoj život provela u trpljenju, ne živeći i ne stvarajući iz svoje istinske autentičnosti i onoga što ona zaista jeste? 


Koliko živiš ono zbog čega i jesi u ovom životu?

Da li živiš želje, očekivanja i nadanja svojih predaka, ili realizuješ svoje ideje i vizije? Koliko uopšte poznaješ razliku između tvojih želja i želja tvojih predaka? Imaš li jasnu svest o tome koja su njihova, a koja tvoja uverenja?


Genetsko nasleđe je veoma važan aspekt našeg života i može nam odrediti životni put. Koračajući nesvesno kroz svoje živote, postajemo skloni da donosimo odluke ne pitajući se na koji način to radimo i koliko je taj način naš, a koliko je možda tuđi: nasleđen od mame, tate, bake, deke ili bilo kog drugog pretka u našem porodičnom stablu.


A ne donosimo samo one „obične“, svakodnevne odluke! Donosimo i one koje su od, kako se to u narodu kaže, „sudbinskog značaja“ za naš život. Na primer, često čujemo ljude koji imaju neki zdravstveni problem da  kažu: “Ma, to je i moja baka imala.” ili „Od toga mi je i deda bolovao.“ ili “Nama je to generacijama u porodici.” Ljudi nisu ni svesni da olako prihvataju (i preuzimaju) taj zdravstveni problem koji su dobili u nasleđe, ne razmišljajući svesno da li to njima zaista pripada i da li su zaista morali da se razbole od određene predačke bolesti. Ovo je samo jedan od primera kako predačko nasleđe može da nam kreira život. Jer, naši preci nam ne prenose samo genetske bolesti, nego i vrednosti i uverenja, kao i obrasce ponašanja. Kada se svesno oslobađamo od predačkog negativnog nasleđa, mi pomažemo našoj duši da se iskaže u ovoj realnosti na svoj autentičan način. I ne samo duši, nego svim delovima našeg bića. Tako ujedno pomažemo i našim potomcima da žive svoj autentični život i svoju istinu, a istovremeno isceljujemo i naše pretke na nivou duše.


Program „Živeti svoju autentičnost“ je osmišljen tako da nam omogućava da na nežan, prijatan i efikasan način steknemo uvide u naše predačke linije i da uz pomoć višeg vođstava, i kroz meditaciju, očistimo i iscelimo predačko nasleđe.


Program nudi i mogućnost ulaska u specifične radove vezane za jednog pretka i za isceljenje odnosa sa njim. Takođe, moguć je rad sa grupom predaka sa kojima postoje karmički ugovori, a koji vama i vašem okruženju  ne donose dobrobit u ovom životu. 


Jedan od ključnih aspekata programa je proces isceljivanja, koji je zasnovan na opraštanju i zahvalnosti precima, a protkan je poštovanjem, svetlošću i ljubavlju.


Ceo program se sastoji iz više tretmana u zavisnosti od potreba i spremnosti klijenta da radi na svojoj porodičnoj genetici.

U samoj završnici ovog programa ćemo raditi i kreiranje vremenske linije za budućnost koja je podržana čistom energijom predačke ljubavi.


Zdrav odnos prema svojim precima, protkan ljubavlju, zahvalnošću i poštovanjem, put je do kvalitetnog i autentičnog života i za vas i vaše potomke.

U vezi ostalih pitanja možete (me) kontaktirati

bottom of page